Alle categorieën

Pyrotec Profitherm keramiekovens zijn gemaakt van hoogwaardige materialen voor een langere levensduur en een veiliger gebruik.
Door gebruik te maken van duurzamer materiaal (bijv. dikkere verwarmingsspiralen) is 30% minder energieverbruik gerealiseerd.
De HS-serie is uitgevoerd met luchtverende deksel voor meer bedieningsgemak.

Pyrotec ovens hebben een ommanteling van roestvrijstaal. In combinatie met isolatiemateriaal in lagen in de wand staat dit garant voor een lange levensduur en een laag energieverbruik.
De verwarmingselementen liggen vrij in de sleufstenen voor een goede warmteafstraling en beschermd tegen invloeden van buitenaf.
Dankzij een oververhittingsbeveiliging en een deksel-veiligheidsschakelaar voldoet de keramiekoven aan de meest recente europese veiligheidsrichtlijnen.

De ovenbesturing, TC66, heeft standaard 6 verschillende stookprogramma’s die u kunt oproepen om ze niet elke keer opnieuw te moeten invoeren.
U kunt deze programma’s zelf veranderen. De TC66 wordt geleverd met een Nederlandse handleiding.

Technische gegevens keramiekoven:
Model: PY100HS.
Framekleur: geel i.p.v. zwart
Inhoud: 100 liter.
Binnenmaat: BxH = 47x57cm
Buitenmaat: BxDxH = 63x78x95cm
Max.Temp: 1320 gr.Celsius
kWatt: 7,2kW
Volt: 400V/3N
Ampere: 3x16Amp

Voor verder informatie over de keramiekovens, bel of mail ons gerust.

Let op: De verzendkosten van dit product is hoger dan je van ons gewend bent. Dit product heeft namelijk een afwijkend gewicht of formaat.
Hierdoor zijn de verzendkosten een stuk hoger. Wij nemen deze kosten voor een groot deel voor onze rekening, maar hierdoor is het door jou te betalen tarief ook hoger.

Recent bekeken

Lijstwerk

In onze lijstenmakerij kunnen we je bijvoorbeeld helpen met:

Pyrotec Profitherm 1320 Keramiekoven PY100HS en Regelaar TC66 100ltr
Pyrotec Profitherm 1320 Keramiekoven PY100HS en Regelaar TC66 100ltr
3.245,70 incl. BTW
Rated 0 out of 5

In stock