Alle categorieën

Pyrotec Profitherm keramiekovens zijn gemaakt van hoogwaardige materialen voor een langere levensduur en een veiliger gebruik.
Door gebruik te maken van duurzamer materiaal (bijv. dikkere verwarmingsspiralen) is 30% minder energieverbruik gerealiseerd.

Pyrotec ovens hebben een ommanteling van roestvrijstaal. In combinatie met isolatiemateriaal in lagen in de wand staat dit garant voor een lange levensduur en een laag energieverbruik.
De verwarmingselementen liggen vrij in de sleufstenen voor een goede warmteafstraling en beschermd tegen invloeden van buitenaf.
Dankzij een oververhittingsbeveiliging en een deksel-veiligheidsschakelaar voldoet de keramiekoven aan de meest recente europese veiligheidsrichtlijnen.

De ovenbesturing, TC66, heeft standaard 6 verschillende stookprogramma’s die u kunt oproepen om ze niet elke keer opnieuw te moeten invoeren.
U kunt deze programma’s zelf veranderen. De TC66 wordt geleverd met een Nederlandse handleiding.

Technische gegevens keramiekoven:
Model: PY45H.
Framekleur: geel i.p.v. zwart.
Inhoud: 45 liter.
Binnenmaat: BxH = 40x34cm
Buitenmaat: BxDxH = 57x73x75cm
Max.Temp: 1300gr.Celsius
kWatt: 3,6kW
Volt: 230V
Ampere: 16Amp

Voor verder informatie over de keramiekovens, bel of mail ons gerust.

Let op: De verzendkosten van dit product is hoger dan je van ons gewend bent. Dit product heeft namelijk een afwijkend gewicht of formaat.
Hierdoor zijn de verzendkosten een stuk hoger. Wij nemen deze kosten voor een groot deel voor onze rekening, maar hierdoor is het door jou te betalen tarief ook hoger.

Recent bekeken

Lijstwerk

In onze lijstenmakerij kunnen we je bijvoorbeeld helpen met:

Pyrotec Profitherm 1320 Keramiekoven PY45H en Regelaar TC66 45ltr
Pyrotec Profitherm 1320 Keramiekoven PY45H en Regelaar TC66 45ltr
2.032,30 incl. BTW
Rated 0 out of 5

In stock