De demonstraties

Op deze pagina vindt u een overzicht van de georganiseerde demonstraties door Arts and Crafts Holland. Voor updates, houd deze pagina goed in gaten of schrijf u hieronder in voor de nieuwsbrief.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Uw e-mailadres

Lijstenmakerij invangdagen op 26 en 27 mei

Als u kritisch kijkt naar uw eigen ingelijste kunstwerken, is alles geconserveerd? Zijn de passe-partouts zuurvrij of is de kern vergeeld? Is het werk zelf verkleurd? Wellicht is het karton aan de achterkant niet verouderingsbestendig, met nadelige gevolgen voor uw kunstwerk.

Laat u inspireren en vakkundig adviseren. Kom langs met al uw tekeningen, pastels, (olieverf) schilderijen, doeken, etsen, diploma’s, objecten etc. Op 26 en 27 mei tussen 09.00-17.00 uur staan drie experts voor u klaar! U ontvangt vakkundig advies en een offerte op maat, voor elk budget. Speciaal tijdens de lijstenmakerij invangdagen: u ontvangt -10% korting op al het lijstwerk op 26 en 27 mei.

Eerdere demonstraties

De demonstraties zijn een groot succes geweest! Tijdens dit weekend zijn de volgende demonstraties uitgevoerd:

  • Demonstratie Winsor & Newton werken met aquarelverf
  • Demonstratie werken met acrylmediums

Wij willen iedereen bedanken voor de aanwezigheid en alle positieve reacties. Wij zien nu alweer uit naar het volgende weekend en de demonstraties!