De demonstraties

Op deze pagina vindt u een overzicht van de georganiseerde demonstraties door Arts and Crafts Holland. Voor updates, houd deze pagina goed in gaten of schrijf u hieronder in voor de nieuwsbrief.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Uw e-mailadres

Bent u erbij op 5 mei?

Het seizoen is in volle gang. Ben jij er ook bij op zaterdag 5 mei? We organiseren verschillende demonstraties, zoals aquarelleren, werken met acrylmediums en de vernieuwde demonstraties passe-partout snijden. Uiteraard hebben we leuke bijpassende aanbiedingen. Tot dan!

 1. Demonstraties aquarelleren
  Kom langs bij de demonstratie aquarelleren, gegeven door Dick Tulp. In deze demonstratie behandelen we het gecombineerde gebruik van aquarelverf, mediums, de watercolour markers en waterbrushes. Ook de mediums voor speciale effecten worden gedemonstreerd. Ook worden praktische tips en nieuwe technieken behandeld. Alle deelnemers ontvangen het W&N Aquareltijdschrift. Starttijd: 11.00, 12.30, 14.00 en 15.30 uur.
 2. Demonstratie werken met acrylmediums
  Krijg een duidelijk beeld van de mogelijkheden van acrylverfmediums, gelmediums en modelleerpasta’s. Speciale effecten komen langs. Ook laten we interessante verouderingstechnieken zien waarmee je kunstwerken een patina of roestig uiterlijk geeft. Benieuwd naar een korte introductie? Bekijk de video! Starttijd: 09.30, 12.30 en 15.30 uur.
 3. Demonstratie passe-partout snijden
  Tijdens deze demonstratie worden de Logan passe-partout snijders en enkele decoratieve inlijst mogelijkheden behandeld. Een veelgevraagd onderwerp dat ook terugkomt is het opslaan en bewaren van foto’s, pastel- of houtskooltekeningen. Je hoort hoe je deze kunstwerken op een verantwoorde wijze kunt bewaren. Starttijd: 11.00 en 14.00 uur.
U kunt zich aanmeldingen voor de demonstraties volgens onderstaande starttijden. Een demonstratie duurt circa 45 minuten. Aan de demonstraties zijn geen kosten verbonden. Uiteraard kunt u zich voor meerdere demonstraties aanmelden. Uw aanmelding ontvangen wij graag via algemeen (@) artsandcrafts.nl

 

zaterdag 5 mei 09.30 uur Demonstratie acrylmediums
zaterdag 5 mei 11.00 uur Demonstratie aquarelleren
zaterdag 5 mei 11.00 uur Demonstratie passe-partout snijden
zaterdag 5 mei 12.30 uur Demonstratie aquarelleren
zaterdag 5 mei 12.30 uur Demonstratie acrylmediums
zaterdag 5 mei 14.00 uur Demonstratie aquarelleren
zaterdag 5 mei 14.00 uur Demonstratie passe-partout snijden
zaterdag 5 mei 15.30 uur Demonstratie aquarelleren
zaterdag 5 mei 15.30 uur Demonstratie acrylmediums

Eerdere demonstraties

De demonstraties zijn een groot succes geweest! Tijdens dit weekend zijn de volgende demonstraties uitgevoerd:

 • Demonstratie Winsor & Newton werken met aquarelverf
 • Demonstratie werken met acrylmediums

Wij willen iedereen bedanken voor de aanwezigheid en alle positieve reacties. Wij zien nu alweer uit naar het volgende weekend en de demonstraties!