Alle categorieën

Wij sluiten de maatwerk lijstenmakerij

lijstenmakerij maatwerk

Na vele jaren vakwerk te hebben afgeleverd, hebben wij besloten: de maatwerk lijstenmakerij sluit. Jarenlang hebben wij met veel plezier mogen bijdragen aan de afwerking van de meest uiteenlopende projecten. En daar zijn wij bijzonder trots op!

Ongetwijfeld is voor iedereen begrijpelijk dat dit een lastige beslissing is geweest. In de afgelopen 30 jaar heeft ons familiebedrijf de duizenden lijstwerk-opdrachten met veel plezier kunnen afronden. Allereerst door eigenaar Cees Streep, daarna door lijstenmakers Kees en Menno en tot slot opgevolgd door Bruno Streep (2e generatie).

“Meerdere uitdagingen hebben ons tot dit punt gebracht, maar bovenal is het door de huidige arbeidsmarkt steeds lastiger geworden om dagelijks aan onze kwaliteitseisen te kunnen voldoen”

Cees Streep – oprichter & eigenaar

Sinds de oprichting in 1992 heeft oprichter en kunstliefhebber Cees Streep altijd de visie gehad om de kunstenaar écht centraal te stellen. En dat betekent iedere kunstenaar: op het gebied van tekenen, schilderen, keramiek, beeldhouwen en druktechnieken. “Het unieke aan ons concept is dat wij iedere kunstenaar van begin tot eind van dienst zijn. En dat blijft het geval. Daarom blijven onze welbekende baklijsten en wissellijsten gewoon beschikbaar en op voorraad. Ook voor passe-partoutkarton, lijstenmakerij benodigdheden en glas blijft u bij ons terecht kunnen.”

Door de sluiting: Ruimte

Door het sluiten van de lijstenmakerij wordt 75m2 ruimte gecreëerd. “Deze ruimte hebben we heel hard nodig. In de komende periode gaan we aan de slag met de nieuwe indeling van deze ruimte. Want daar hebben we al flink wat ideeën voor”, vervolgt Bruno Streep

“In de komende periode gaan we aan de slag met de nieuwe indeling van deze ruimte. Want daar hebben we al flink wat ideeën voor”

Bruno Streep

Over ons

Ondanks de sluiting van de lijstenmakerij, wij blíjven de plek waar je wilt zijn wanneer je creatief en/of artistiek aan de slag gaat. Met een winkel van 1.100m2 in De Goorn (Noord-Holland) vind je hier alles op het gebied van tekenen, schilderen, pottenbakken en beeldhouwen. Met ruim 17.500 producten, 30 jaar kennis en ervaring én een gigantische webshop vind je hier altijd wat je wilt hebben. Ons team voorziet je altijd van advies op maat en je parkeert uiteraard gratis op ons eigen parkeerterrein. Wij willen dat iedereen beschikt over de beste kunstenaarsmaterialen. Zo kan jij iedere dag aan de slag met jouw talent! Artist materials for all creatives.

Natuurlijk blijven onze producten uit de lijstenmakerij wel beschikbaar. Je kunt bij ons terecht voor producten om zelf in te lijsten, baklijsten, wissellijsten, om te conserveren, ophangsystemen en verlichting, logan inlijstmaterialen, passe-partoutkarton, snijders en snijmaterialen voor in de lijstenmakerij en nog veel meer!

Lijstwerk

In onze lijstenmakerij kunnen we je bijvoorbeeld helpen met: