Alle categorieën

Workshop schilderarrangement

ZWAAG – Workshops Tekenen Schilderen nu ook in arrangement met keuze uit: Glazen- en Licht drager Object beschilderen met squeegee-starter als techniek voor marmereffect aanbrengen als achtergrond naar de
voorgrond in z.g. fijnschildertechniek.

Canvas van 50 x 50 3D doek met acryl. Freestyle eigen werk maken met of zonder eigen materiaal naar eigen keuze. Het onderwerp kan op maat afgesproken worden of Freestyle dus.

Bijzonders is leuk is het om een “ trompe l’oeil” te schilderen wat letterlijk vallend oog betekend  (= net echt) en die keus is ook vrij.

Bijzonder is de beproefde ‘silence-rewire’ visualisatie dit is een ontspannende geleide meditatie zodat we meteen op de juiste golflengte zitten: uit het hoofd en meer in het gevoel! Misschien geven we elkaar een Soul Body Fusion of is er een verzoek.

Van achter de ezel of zittend aan de tafelezel leer je een werkstuk opzetten vanaf de beginschets tot de eindafwerking. De “A, B, C en D ”methode van Zoufy is behulpzaam.

Praktische informatie

  • Kosten zijn € 75 inclusief het speciaal gefabriceerde gebruiksklare voorwerp: het “Glazen- Lichtdragerboard”, Gebruik van kunstenaarskwaliteit acrylverf, medium en alle soorten penselen, tot en met de eindvernislaag!
  • Kosten vervolg workshop  € 40 verfijnen
  • Freestyle met/ zonder eigen materiaal  € 45/ € 55

Keuze uit vele kleuren uitsluitend professionele acrylverf!

Workshop kan door bij 6 personen en telt max 8 personen.

Hoop je te zien!!

  • Uw Gastvrouw en Docent: Zoufy E. Mienes

Contactpersoon: Zoufy E. Mienes
Locatie:  Burggraaf Consulancy, Korteling 1, Zwaag
E-mail: info@zoufy.nl
Website: https://www.zoufy.nl/actueel/
Telefoonnummer: 06-47544477

Workshop schilderarrangement Zoufy E. Mienes 1

Lijstwerk

In onze lijstenmakerij kunnen we je bijvoorbeeld helpen met: