Alle categorieën

Luc’s kerst Sterren workshop

ONLINE WORKSHOP – Ben je je oude kerstballen zat of heb je zin om alvast in de kerstsfeer te komen? Dan is deze workshop voor jou!

In Luc’s kerst Sterren workshop neem ik je op een laagdrempelige, gezellige manier, stap voor stap mee in mijn proces. We toveren samen saaie oude kerstballen om tot kleurrijke kunstwerken!

Tijdens de workshop vertel ik jou al mijn tips & trics. Vanaf het vinden van ballen, tot de voorbereidingen van het schilderen tot de finishing touches. Als bonus leer ik je mijn basics voor het bloemen schilderen. Je krijgt ook een volledig overzicht van alle materialen die ik gebruik.. En mocht je net als ik de smaak te pakken hebben en aan het einde van de workshop een hele hups aan prachtige kerstballen hebben.. Ik laat je ook nog zien hoe ik mijn cadeauverpakkingen maak! Zo kan je tijdens de feestdagen je familie en vrienden verrassen met een uniek en persoonlijk cadeau!

Deze online workshop bestaat uit vier modules (+plus Bonusmateriaal). De modules kan je helemaal op je eigen tempo volgen via het instagram account @lucs.kerst.sterren en is beschikbaar tot en met 31 januari 2023. Om toegang te krijgen tot de workshop koop je via de instagram van @luci_sterre een ticket voor €19,95. Na betaling van een tikkie stuur je een volgverzoek naar het privé account @lucs.kerst.sterren. Daarna kan je direct met de workshop beginnen!

En om het nog makkelijker te maken om te beginnen heeft Arts & Crafts Holland een pakket samengesteld. Hierin vindt je alle essentials die je nodig hebt tijdens de workshop, hoe gaaf is dit?! Hier de link naar het materiaalpakket.

Over Luci Sterre

Luci Sterre is een hedendaagse kunstenaar die bekend staat om haar kleur gebruik en energieke werken. Als autodidact heeft ze door de jaren heen haar eigen stijl ontwikkeld en door tijden van depressie en chronische pijn is Luci altijd bezig om de rauwe randjes van het leven te vertalen naar licht en liefde.

Tijdens de online workshop Luc’s kerst Sterren neemt Luci je op een onbevangen en ontspannen manier mee in haar liefde voor kerst en kleur vanuit haar atelier in Alkmaar. Volg voor meer informatie en inspiratie @luci_sterre op instagram!

Contactpersoon: Luci Sterre
Locatie: online via Instagram @Luci_Sterre
website: https://www.instagram.com/luci_sterre/

Luc's kerst sterren workshop

Lijstwerk

In onze lijstenmakerij kunnen we je bijvoorbeeld helpen met: