Alle categorieën

Betalen

Bij Arts & Crafts Holland betaal je veilig, makkelijk en snel. Hieronder vind je alle mogelijke betaalmethodes.

Directe Bankoverschrijving

Bij artsandcrafts.nl kunt u ook een bestelling plaatsen en kiezen voor directe bankoverschrijving. In dat geval ontvangt u een mail waarin u wordt het gevraagd zelf het orderbedrag over te maken op de bankrekening van artsandcrafts.nl. U doet dit onder vermelding van uw ordernummer. Zodra wij de betaling hebben ontvangen ontvangt u een ontvangstmail en wordt uw order naar u verzonden.

De bankgegevens van artsandcrafts.nl zijn:

  • Rekeningnummer:  11.00.15.460
  • IBAN: NL 30 RABO 0110 0154 60

Doet u een directe bankoverschrijving vanuit het buitenland?

  • Rekeningnummer:  11.00.15.460
  • IBAN: NL 30 RABO 0110 0154 60
  • BIC: RABONL2U

iDeal

Bij artandcrafts.nl kunt u betalen met iDEAL. Kiest u voor deze betaalwijze, dan betaald u het gevraagde bedrag online via uw eigen bank. Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven. Artsandcrafts.nl ontvangt van uw bank bericht dat de bestelling is betaald. Groot voordeel van betalen met iDEAL is, dat we alle voorradige artikelen direct aan u leveren.

U kunt betalen met iDEAL wanneer u gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank.

Creditcard

U kunt bij artsandcrafts.nl betalen met een creditcard van Visa of MasterCard. Hiervoor heeft u uw creditcardnummer, de vervaldatum en de CID/CVD code nodig. Zodra wij uw betaling hebben ontvangen wordt u bestelling verzonden.

Bancontact / Mister Cash

Mistercash is een betaalsysteem in België. Het is te vergelijken met het iDEAL betaalsysteem in Nederland. Bij een betaling van een online bestelling is dit te vergelijken met het betaalsysteem creditcard. U vult het nummer van de kaart en de vervaldatum en u wordt doorgeleid naar het betaalsysteem van uw eigen bank waar u de resterende gegevens invult. Wanneer u bent aangesloten bij een van de volgende banken kunt u een betaling met Mistercash uitvoeren: KBC, Belfius, Fortis, Fintro, AXA, CBC, ING en VDK spaarbank.

Zit je nog steeds met vragen?

Geen probleem! Neem contact met ons op en we helpen je graag!

Bel ons op

0229 544 242

Stuur een e-mail

klantenservice@artsandcrafts.nl

Lijstwerk

In onze lijstenmakerij kunnen we je bijvoorbeeld helpen met: