Alle categorieën

Orakel/symboolkaarten (Zendala Workshop)

ALKMAAR, HEERHUGOWAARD OF OBDAM – In deze wat langer durende cursus maak je een set orakelkaarten naar eigen “in-zicht,” te vergelijken met engelen en tarotkaarten. Een cursus waarbij je onderzoekt wat een bepaald thema of onderwerp jou te zeggen heeft en waarin je leert om op verschillende manieren dit om te zetten in vorm, kleur of beeld. Levensthema’s zoals moed, humor,zon eenzaamheid komen aan bod. Het is een cursus waarin veel samen gedeeld wordt. Het maken van de kaarten biedt ook een kans om het inzicht in jezelf te vergroten. En aan het eind heb je een set kaarten die fijn is om naar te kijken, maar ook gebruikt kan worden om te leggen als je met een vraag zit of een steuntje in de rug nodig hebt.

Deze cursus is voor mensen die zich graag verdiepen en zich wil laten aanraken door thema’s uit het leven. De kaarten zijn een combinatie van woord en beeld.

Je hoeft er absoluut niet goed voor te kunnen tekenen.

De cursus bestaat uit ongeveer 22-25 lessen afhankelijk van de ervaring in (mandala) tekenen van de deelnemers. Ik geef de cursus in blokken van 10 lessen van 2 uur, 1x in de 14 dagen. ( verspreidt over 2 schooljaren.) In 10 lessen heb je een goed beeld van wat de cursus inhoudt en heb je nog de gelegenheid om te stoppen. Je hebt dan in ieder geval ongeveer 18 kaarten en heb je geleerd ook een kaart te maken met een bepaald thema als presentje of die jou kan helpen om duidelijkheid te scheppen in een obstakel of probleem. Ga je na de 10 lessen door dan dan verbind je je wel voor de rest van de cursus.

Materialen:

  • kleurpotloden, geo-driekhoek en passer.
  • Set stevige kaarten, info bij Arts & Crafts Holland
  • Lesdag: Woensdagochtend of -avond of vrijdagochtend.
  • Tarief: €125,- voor 10 lessen (1 keer per 14 dagen), incl. koffie en thee

Contactpersoon: Karin van Oostrom
Locatie: Alkmaar, dichtbij station of in overleg in Heerhugowaard, Obdam of Avenhorn
E-mail: karinvanoostrom@kpnplanet.nl
Telefoonnummer: 06-37474737

Orakel & symboolkaarten cursus - Karin van Oostrom

Lijstwerk

In onze lijstenmakerij kunnen we je bijvoorbeeld helpen met: