BELANGRIJKE MEDEDELINGEN

Beste klant,

 

In het licht van de recente ontwikkeling rond het COVID-19 willen we u informeren hoe we als Arts & Crafts Holland hier mee omgaan.

Onze grootste zorg is de veiligheid van onze medewerkers én van onze klanten. Daarnaast proberen we alles in het werk te stellen om onze winkel en onze webshop draaiende te houden.

 

De winkel blijft open.

In onze winkel gelden extra hygiëne maatregelen en onze medewerkers zijn zich zeer bewust van de naleving ervan. Er zijn extra maatregelen getroffen om uw veiligheid in acht te nemen. We verzoeken u om gepaste afstand te houden en zoveel mogelijk met PIN of mobiele telefoon te betalen.

 

Verkopen via internet

Onze website www.artsandcrafts.nl  is gewoon bereikbaar en we zullen de bestellingen zoals gewoonlijk correct afhandelen. Gezien de recente ontwikkelingen kan het echter voorkomen dat een enkel product niet op voorraad is. Het betreffende product wordt dan direct gecrediteerd en niet nageleverd.

Natuurlijk stellen wij de klant hiervan op de hoogte, wellicht kunnen wij een alternatief aanbieden;

U kunt ons ten allen tijde telefonisch bereiken op tel.nr. 0229 54 42 42.

 

We hopen dat we samen met u deze onzekere tijd zo goed mogelijk doorkomen en we wensen u veel sterkte, en ook veel creativiteit toe.

 

Team Arts & Crafts Holland